Juriu

 

Dan Hîncea – AcvaConcept

“Vreau să deschid ochii oamenilor despre cum se face aquascaping cu altceva decât cu piatră de râu, rădăcini de viță de vie si pietris de balastiera sau colorat. De asta am adus peste o tonă de pietre din 35 de sortimente și câteva sute de kilograme de lemne de 7 feluri! Și de asta am pus la dispoziție lada cu nisip  – să vii să-ți faci hardscape-ul aici, te ajut, iei exact ce-ți trebuie si cât trebuie”


Florin Neagu – Aquadec

Fondator Aquadec, creator de acvarii, mare iubitor de nevertebrate – în special de creveți – Florin este un perfecționist prin definiție! Și va fi cu siguranță unul dintre cei mai duri membrii ai jurilui.


Adrian Nicolae – Acvatic Gardens

Cu o vechime de peste 10 ani in acvaristică și 5 ani în aquascaping, participând la numeroase concursuri de aquascaping pe plan intern și international, Adrian ne surprinde mereu cu stilul complex și curat folosit în hardscapeurile sale.


Narcis Brătulescu

Dacă îl întrebi pe Narcis, îți va răspunde: “dezinteresat, delăsător… poate un pic artist, dar și asta lasă de dorit….”

Noi zicem că e unul dintre cei mai buni aquascaperi din România, iar confirmarea vine din numeroasele premii obținute! Ca urmare e membru de bază al juriului! E pasionat de aquascaping, sigur nu banuia nimeni asta, de fotografie, peisaj și de grădinărit de orice fel  – în special bonsai.